+36 20 322 4588 info@langospapa.hu
Oldal kiválasztása

Írj nekünk!

  Kapcsolat

  Lángos Papa

  Budapest 1061, Andrássy út 38.

  +36 20 322 4855

  info@langospapa.hu

  klasszikustól a különlegesig

  Lángos Papa a belváros szívében

  A legjobb lángos amit csak ehetsz

  A lángoshoz mindenki a nyarat, a vízpartot, a zsírpapírban kézben tartott, hagyományos magyar kelttésztát, a sajtos-tejfölös ínyencséget társítja.
  És persze, képzettársításként néha ott van a csalódás is, hogy a vágyott finomság végülis egy zsírban tocsogó, félig átsült ízetlen tészta.

  De a lángos ennél sokkal több. Ez a gyönyörűséges kulináris élvezet többet érdemel, mint ahogy szoktunk vele találkozni a tópartok kétes tisztaságú lángosos bódéinál.

  A lángost el lehet készíteni jól is, nem csak ahogy a strandokon vagy tópartokon találkozol vele. Az igazán jó lángos kívül ropogós, belül foszlós, puha, és nem szívja magába a zsírt. És többet érdemel annál, hogy sem állva egyed a partok billegő asztalai mellett.

  A Lángos Papánál hangulatos és igényes éttermi környezetben, kényelmesen és kulturáltan fogyaszthatod a tökéletesen, profi módon elkészített lángosodat, ami ívül ropogós, belül pedig foszlós és puha.

  A fokhagymás mártásos, a sajtos-tejfölös lángos mellett olyan egyedi ételeket is kínálunk, mint a csirkepaprikás és a marha pörkölt lángoson tálalva vagy a kéksajtos-rukkolás lángos. Desszertnek pedig nutellás-banános, rákóczi túrós vagy joghurtos-gyümölcsös mini-lángosainkat ajánljuk.

  Lángos. Szereted.

  A Lángos Papánál megkaphatod a legjobb lángost, amit csak kívánhatsz.
  Klasszikustól a különlegesig.

  Nyitva tartás

  Szerda

  11:00 - 23:00

  csütörtök - kedd

  11:00 - 24:00

  Lángos Papa

  Kapcsolat

  Budapest 1061, Andrássy út 38.
  +36 20 322 4855
  info@langospapa.hu

  Copyright © Lángos Papa | All rights reserved | Created by Gg:design